Hóközi fizetés
2012-12-07
Hasznos cikk a diákok munkavállalásáról
2013-06-06

Karácsonyi ajándék

70c7abacTöbb mint másfél évtizedes hagyomány a megalapításának 25. évfordulóját idén ünneplő Student Iskolaszövetkezetnél, hogy tagjaink munkáját karácsonyi ajándékkal köszönjük meg.

 

A karácsonyi ajándék azon tagjainknak jár, akik 2012. január 1. és november 30. között legalább bruttó 30,000 Ft-ot kerestek a Studentben.

Ezen tagjaink idén három könyv – egy-egy a gasztronómia, a befektetések és az utazás világából – közül választhatják ki a a számukra leginkább érdekeset:

Jim Rogers: Kalandvágyó befektető – A sztárbefektető a Guinness Rekordok könyvébe bekerült világ körüli utazásának útinaplója, tele színes és érdekes információkkal. 3 év, 116 ország, 152 ezer mérföld egy sárga Mercedesben!

Benjamin Graham: Az intelligens befektető – Igazi klasszikus alapmű a befektetések és a pénzügyek iránt érdeklődőknek. Tőzsdézőknek kötelező!

Gordon Ramsay: Mennyei halételek – Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, amelyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire. Karácsonykor különösen aktuális!

 

Az ajándék az irodában vehető át december 10. és december 21. között nyitvatartási időben (H-Cs: 9.00 – 17.30, P: 9.00 – 16.30)!

Gyere, olvass bele a könyvekbe, és válaszd ki a neked tetszőt!

A könyvek korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ezért érdemes sietni, hogy mindhárom közül választhass.

 

Békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

A4C Student