Több mint 35 éves tapasztalat

Több mint 35 éves tapasztalat

Több mint 35 éves tapasztalat

A diákmunka szervezésben megszerzett több mint 35 éves tapasztalatunk segítségével gyorsan és hatékonyan érjük el a diákokat és a különleges kéréseknek is eleget tudunk tenni.

Testre szabott megoldások - minőségi garancia - Önnek

Testre szabott megoldások - minőségi garancia - Önnek

Testre szabott megoldások - minőségi garancia - Önnek

A felsőoktatási intézményekkel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően – igény esetén több körös kiválasztási folyamat után – a legmegfelelőbb diákmunkaerőt tudjuk biztosítani az Ön igényeinek megfelelően. Folyamatosan nyomon követjük partnereink elégedettségét és Önnek csak olyan szolgáltatásért kell fizetnie, amellyel maximális elégedett volt.

Egyszerűsített adminisztráció

Egyszerűsített adminisztráció

Egyszerűsített adminisztráció

Önnek csak velünk kell szerződnie, és az összes munkáltatói adminisztrációt – munkaszerződés kötés, bérszámfejtés, NAV bejelentés, adózás – mi elvégezzük.

Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

Önnek csak a ledolgozott munkaórák után kell fizetnie, az iskolaszövetkezeti foglalkoztatási forma minden előnyét élvezheti - kedvezőbb adókörnyezet, nincs táppénz, stb.

Gyakornoki/szakmai karrier program

Gyakornoki/szakmai karrier program

Gyakornoki/szakmai karrier program

Szakmai tudással rendelkező diákra van szüksége? Szeretné, ha a leendő főállású munkavállalók már gyakornokként megismerkednének a cégével? Szívesen segítene a diákoknak a gyakornoki félévük teljesítésében? Diákjaink szinte minden szakmai területen szívesen vállalnak feladatokat és a gyakorlatban is kamatoztatják az általuk tanultakat.

Hostess és host, rendezvény, kóstoltatás, promóció

Hostess és host, rendezvény, kóstoltatás, promóció

Hostess és host, rendezvény, kóstoltatás, promóció

Hostesseink és hostjaink igényes megjelenésűek és talpraesettek, így legyen szó akár kóstoltatásról, akár rendezvényről, tapasztalatunkra mindig számíthat. Az A4C Marketing Kft-vel együttműködve teljes körű megoldást nyújtunk a helyszín bérlettől, a logisztikán át a záró riportig. Tekintse meg rövid videónkat.

Irodai, asszisztensi munkák

Irodai, asszisztensi munkák

Irodai, asszisztensi munkák

Nem tudják már a főállású kollégák ellátni az adminisztratív teendőket? Hirtelen megszaporodtak a postázási feladatok és kell valaki, aki előkészíti a küldeményeket? Jönnek a szabadságolási időszakok és szükség van helyettesítőre? Diákjaink kellő rutinnal rendelkeznek ezen feladatok ellátásához is.

Fizikai munkák

Fizikai munkák

Fizikai munkák

Logisztikai kisegítőre van szüksége? Raktárban anyagmozgatási, csomagolási, címkézési, pakolási feladatokra keres megfelelő embert? Van, aki megoldja Ön helyett, keressen bizalommal bennünket.

Nyelvtudást igénylő munkák

Nyelvtudást igénylő munkák

Nyelvtudást igénylő munkák

Szakmai vagy akár felsőfokú nyelvtudást igénylő feladatai lennének? Legyen szó ügyfélkapcsolattartásról, adminisztrációról, tolmácsolásról vagy fordításról, diákjaink mindig nagy lelkesedéssel választják azokat a pozíciókat, ahol a nyelvismeretüket tudják használni – akár a ritkább nyelveken is.

Informatika, műszaki munkák

Informatika, műszaki munkák

Informatika, műszaki munkák

Az Ön cégénél is felmerülnek műszaki végzettséget és szakértelmet igénylő feladatok, ugyanakkor ezek mennyisége nem teszi szükségessé főállású munkaerő alkalmazását? Diákjaink felkészültek és lelkesek, és örömmel vállalnak mind elektromos, villamossági munkákat, mind biztonság technikai előképzettséget igénylő, mind építészeti és IT ismereteket megkövetelő feladatokat.

Próbavásárlás, kérdőívezés, forgalomszámlálás

Próbavásárlás, kérdőívezés, forgalomszámlálás

Próbavásárlás, kérdőívezés, forgalomszámlálás

Szívesen gyűjtene információt üzlete látogatottságáról, ismerné meg fogyasztói, vendégei szokásait? Szeretné ellenőrizni, hogy munkatársai megfelelően bánnak-e ügyfeleikkel? Kérje ajánlatunkat próbavásárlásra, kérdőívezésre, forgalomszámlálásra!

Vendéglátás

Vendéglátás

Vendéglátás

Szüksége lenne rugalmasan rendelkezésre álló munkaerőre, hogy a jól megszokott minőséget tudja nyújtani vendégei részére a csúcsidőszakokban is? Diákjaink szívesen segítenek Önnek!

Telefonos munkák

Telefonos munkák

Telefonos munkák

Telefonos közvélemény-kutatás, call center feladatok, ügyfelek tájékoztatása – jó kommunikációs készséggel és kellő kitartással rendelkező diákjaink ezeket a feladatokat is örömmel vállalják!

Rólunk mondták

Idézet

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy alapos felkészültségről, magas színvonalú munkavégzésről tett tanúbizonyságot együttműködésünk során a Student Iskolaszövetkezet.
Számunkra külön említésre méltó, hogy mindamellett, hogy precízek és pontosak, maximális rugalmasságot mutatnak bármikor fordulunk hozzájuk. Minden toborzás alkalmával igyekeznek szem előtt tartani, hogy az általunk megjelölt kritériumoknak maximálisan megfeleljen az általuk toborzott hallgató. A legmegfelelőbb hallgatókat minden esetben gyorsan megtalálják.

Kurali KrisztinaBudapesti Metropolitan Egyetem
Idézet

Az együttműködésünk már 8 éve töretlen. Ennek oka, hogy a legnehezebb körülmények között is képesek olyan minőségű és mennyiségű diák munkaerőt biztosítani, amire szükségünk van. A legváltozatosabb kompetenciákat igénylő feladatok betöltésében is megbízható, gyors és értékes segítséget nyújtanak. Megnyugtató, hogy ők a partnereink, mert hatékonyan támogatnak bennünket és mindig számíthatunk rájuk. Minden munkatársuk magas színvonalon kommunikál, proaktívan és ügyfélközpontúan gondolkodik. Az együttműködés velük kifejezetten gördülékeny, könnyen elérhetőek, gyorsan reagálnak, közvetlenek és azt éreztetik velünk, hogy a céljaink közösek.

Magyar ZoltánTeladoc Hungary Kft. - Advance
Idézet

Szeretünk Veletek dolgozni, mert proaktívak vagytok, rugalmasak és nagyon precízek! Gyorsan reagáltok minden helyzetben, a megoldásra fókuszáltok és napra készek vagytok a törvényi szabályozásokat, változásokat illetően is. Mindezek mellett gördülékeny a kommunikáció is Veletek! Ezen szempontok mentén nagyon zökkenőmentes Veletek minden folyamat és hatékony az együttműködés!

Ózi- Vígh AlexandraDorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt.
Idézet

Évek óta együtt dolgozunk a Studenttel, számos diák csatlakozott már ez idő alatt hozzánk hosszabb-rövidebb távon is.
Nagyon elégedettek vagyunk velük, ügyfélközpontú és közvetlen hozzáállásukkal mindig hozzájárulnak a megfelelő diákok alkalmazásához.

Szilvásiné Nyeste ZsófiaIn-Management Szolgáltató Zrt.
Student.hu figura

Miért a Student?

36

ÉVE A PIACON

30 000+

JÓ FEJ, DOLGOZNI AKARÓ DIÁK

100+

ASSZISZTENSI EGYÜTTMŰKÖDÉS

TÜRELEM ÉS SEGÍTŐKÉSZSÉG

Student.hu csapat

Ajánlatkérés

Gyors megoldásra van szüksége? Írjon nekünk!

Név*
E-mail cím*
+36Telefonszám*
Létszám
Milyen feladatra kéri ajánlatunkat?
Feladat időtartama
Mikor esedékes a feladat?
Mikorra várja ajánlatunkat?
Üzenet
Ide csatolhatja a feladat leírását:
Feltölthető formátum:
DOCX, XLSX, PDF

Sikeresen elküldted az üzenetet!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Tovább a főoldalra

Így dolgozunk

Árajánlatkérés esetén egy munkanapon belül jelentkezünk és egyeztetjük a pontos igényeket, elvárásokat.

A kapott információk alapján legfeljebb 2 napon belül ajánlatot adunk.

Ajánlatunk elfogadása, a megrendelés/szerződéskötés után rögtön munkához látunk:
több csatornán keresztül kezdjük meg a toborzást, bekérjük az önéletrajzokat, a jelölteket előszűrjük, teszteljük.
Törekszünk arra, hogy az Önök és diákok igényeit minél jobban közelítsük egymás felé, mert hisszük, hogy ez az egyik alapja az eredményes közös munkának.
A legkiválóbb jelöltekre vonatkozó információkat megküldjük Önöknek.

A kiválasztott diákokkal szerződést kötünk – indul az együttműködés!!!

Önnek csak az az egy "feladata" marad, hogy számlánk ellenértékét határidőre átutalja nekünk. Előre is köszönjük!

Student.hu figura
Student.hu figura

Minden adminisztrációs teendőt mi végzünk Önök helyett és a folyamatos kapcsolattartás során egyeztetjük a felmerülő változásokat, új igényeket.

Folyamatos munka esetén, ahol napról-napra vagy hétről-hétre kell diákokat szervezni, a beosztás készítés terhét is levesszük az Ön válláról.

A hó végén a jelenléti naplók alapján elkészítjük számlánkat.

Amennyiben már korábban, tőlünk függetlenül megtalálta a megfelelő diákot a feladatra (barátok, saját dolgozók gyermekei, stb), de nem akar bajlódni az adminisztratív teendőkkel, beosztással, elszámolásokkal, bérfizetéssel, akkor a toborzási költségekkel csökkentett, kedvezményes vállalkozási díjért elvégezzük Ön helyett ezeket a feladatokat.