Közgyűlési meghívó

Közgyűlés 2016
2016-04-15
Közgyűlés 2017
2017-05-05

Közgyűlési meghívó

Kedves Tagtársunk!Ezennel tájékoztatunk, hogy Szövetkezetünk (a STUDENT Szolgáltató Iskolaszövetkezet) következő Közgyűlését 2016. november 9. napján (szerdán) 16.00 órakor tartjuk.

A Közgyűlés helyszíne: a Szövetkezet székhelye (1092 Budapest, Bakáts tér 2., bejárat a Bakáts utca 5-7 felől)

Tervezett napirend:

1. Az  Alapszabály módosítása

2. Egyebek, aktualitások, információk

A Közgyűlés 1. napirendi pontja tekintetében (az Alapszabály módosítás elfogadásához)  a teljes tagság 50%-ának +1 főnek kell a Közgyűlésen jelen lennie. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőség szerint a soron következő Közgyűlésen minden tag – valamilyen módon – képviseltesse magát.

A képviseletnek két módja van:

·       személyesen részt veszel a Közgyűlésen

·       képviselő útján

A képviselő útján történő részvételre a Szövetkezeti Törvény ad lehetőséget. A jogszabály alapján nem lehet képviselő az igazgatóság és a felügyelőbizottság elnöke vagy tagja, továbbá a könyvvizsgáló. A meghatalmazást közokirattal vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal (2 tanúval) kell igazolni. Egy képviselő a közgyűlésen több tag képviseletére is jogosult, de az egy képviselő által képviselt tagok száma nem haladhatja meg a szövetkezeti tagok tíz százalékát.

Ha ilyen módon szeretnél „részt venni” a Közgyűlésen, kérlek töltsd ki a mellékelt „Képviseleti Meghatalmazás” c. nyomtatványt.

Természetesen meghatalmazhatsz bárkit (nem csak Tagtársadat), hogy helyetted részt vegyen a Közgyűlésen, de ha nem találsz ilyet, akkor az irodában dolgozók közül is meghatalmazhatod a Neked szimpatikus munkatársaink egyikét.

A Képviseleti meghatalmazást itt tudod letölteni:

 https://student.hu/letoltheto-dokumentumok/

Kérjük, hogy a kitöltött nyomtatványt legkésőbb a Közgyűlés időpontjáig személyesen vagy postai úton juttasd vissza az irodába ( a szövetkezet székhelyére).

Fontos, hogy ha időközben úgy döntenél, hogy mégis személyesen veszel részt a Közgyűlésen, a meghatalmazásodat, a Közgyűlés időpontjáig személyesen az irodában, bármikor szabadon visszavonhatod.

Köszönjük, hogy felelősen döntesz a közgyűlési részvétel kérdésében.

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj bátran az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársainkhoz!

Részvételedre feltétlenül számítunk.

ÜdvözlettelSzijj György
elnök