Student

30 éves tapasztalat

30 éves tapasztalat

A diákmunka szervezésben megszerzett 30 éves tapasztalatunk segítségével gyorsan és hatékonyan érjük el a diákokat és a különleges kéréseknek is eleget tudunk tenni.
Testre szabott megoldások – minőségi garancia – Önnek:

Testre szabott megoldások – minőségi garancia – Önnek:

A felsőoktatási intézményekkel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően – igény esetén több körös kiválasztási folyamat után – a legmegfelelőbb diákmunkaerőt tudjuk biztosítani az Ön igényeinek megfelelően. Folyamatosan nyomon követjük partnereink elégedettségét és Önnek csak olyan szolgáltatásért kell fizetnie, amellyel maximális elégedett volt.

Egyszerűsített adminisztráció

Egyszerűsített adminisztráció

Önnek csak velünk kell szerződnie, és az összes munkáltatói adminisztrációt – munkaszerződés kötés, bérszámfejtés, NAV bejelentés, adózás – mi elvégezzük
Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

Önnek csak a ledolgozott munkaórák után kell fizetnie, az, iskolaszövetkezeti foglalkoztatási forma minden előnyét élvezheti - kedvezőbb adókörnyezet, nincs táppénz, stb.

Rólunk mondták
 • Az A4C Marketing Kft-vel való kapcsolat már több mint 10 évre tekint vissza így biztosan állíthatom, hogy mindig az ügyfelek igényeit helyezik a középpontba, legyen szó promóciók tervezéséről és lebonyolításáról, adatbányászattal és telemarketinggel kapcsolatos feladatokról, vagy diák munkaerő biztosításáról. Az ipari automatizálás területe B2B kommunikációt igényel, ám ezen a területen is speciális igényeket támaszt. Az A4C számára nem okozott gondot megbirkózni az olykor különleges kívánalmakkal és a mélyen technológiai környezettel. Sokoldalú, ötletekkel teli cég, akivel bárki szívesen és könnyen dolgozna együtt.      
  Lukács Andrea
  Festo Hungary
 • A fürdők forgalmának, a vendégek elégedettségének mérésére irányuló kutatási feladatok ellátása során, minden esetben támaszkodhattunk a társaság szakmai tapasztalatára, pontosságára és rugalmasságra. A kutatási eredményeket minden esetben szakmailag magas színvonalon, a megadott határidőben prezentálták részünkre.  
  Czinege Szilvia, Értékesítési és marketing igazgató
  BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT.
 • Az A4C csapata sok-sok éve végzi rendszeresen bevásárlóközpontunk, az Europark látogatószámlálását. Nagy nyugalmat jelent számunkra az, hogy az általuk felmért és táblázatos, grafikonos módon prezentált adatokban maximálisan meg tudunk bízni, hiszen a közös munkánk során a hozzáállásukkal és a munkavégzésükkel rászolgáltak erre.
  Szabó Annamária
  EUROPARK Bevásárlóközpont Kft.
 • Az A4C Marketing a UIP Duna Film KFT számára egy nagyon speciális és nagyon fontos munkát végez, az ország egész területét lefedő próbavásárlási, mozi ellenőrzési tevékenység keretében. Ez egy hatalmas szervezést követelő feladat, amit rugalmasan, precízen és körültekintően szerveznek, bonyolítanak már több mint 20 éve folyamatosan.
  Vajda Erzsébet
  UIP Duna Film Kft
 • A speciális igény (szlovák nyelvismeret) ellenére több jelölt közül is válogathattunk és a választás után 5 nappal már munkába is állt a kiválasztott hallgató. Tapasztalataink a projektmunka során maximálisan pozitívak, az új munkatárs minőségi munkát végez, pontos, megbízható, gyors és hatékony.
  Tokainé Erdei Anikó, Vállalatfejlesztési menedzser
  ThyssenKrupp Ferroglobus ZRt.
 • Több éven keresztül volt szerencsém Veletek dolgozni aminek nagyon örülök. Mindig nagyon körültekintő, pontos és  kidolgozott  volt a szervezés és azt kaptuk amit kértünk, az ügyfeleink megelégedésére. Mindig kedves és segítőkész emberekre találtam Nálatok. Ezek ma fontos dolgok.
  Molnár Emese, account manager, Hirdetési osztály
  Mediaworks Hungary Zrt.


Miért az A4C Student?
0

óta a piacon


0

millió ledolgozott diákmunka-óra


0

asszisztensi, gyakornoki együttmüködés


0

csinos hostessÁrajánlatkérés

Gyors megoldásra van szüksége? Írjon nekünk!

A4C STUDENT Iskolaszövetkezet

 

Kedves Diákunk!

A megszokott ügyfélfogadási idővel (h-cs: 10-12;14-16, p: 10-12;14-15) várunk Titeket!
Szerződéskötésre/ügyintézésre a továbbiakban személyesen, időpont foglalás után van lehetőségetek a diakmunka@student.hu email címen, valamint +361 456 7456, +3630 456 7456 telefonszámokon!

Köszönjük együttműködéseteket!
A Student Csapata