Kedves látogatóink!

A STUDENT Iskolaszövetkezetet a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és hallgatói alapították 1987-ben.

Az iskolaszövetkezet - korábbi nevén diákszövetkezet - elsődleges célja megbízható, kiszámítható körülmények közötti munkalehetőség biztosítása a nappali tagozatos hallgatóknak mind a szorgalmi időszakban, mind a szünidei nyári munka idején.

Tagjaink a pénzszerzési lehetőségen túlmenően hasznos munkavállalási és szakmai gyakorlati tapasztalatokkal is gazdagodhatnak, ami előnyt jelent a pályakezdésnél.

Működésünk során nem csak a munkalehetőségek paramétereire - órabér, munkakörülmények - hanem a munkavégzéshez szorosan nem kapcsolódó tényezőkre - ügyfélszolgálati munka, elérhetőség, fizetési feltételek, többletszolgáltatások - is komoly figyelmet fordítunk.

Ennek a filozófiának köszönhetően az elmúlt több mint 30 évben több tízezer diák vállalt munkát a STUDENT-ben, és több mint ezer cég fejezte ki megrendeléseivel felénk irányuló bizalmát.

Cégtörténet

A STUDENT Iskolaszövetkezet az A4C Marketing Kft.-vel szorosan együttműködve dolgozik diákmunka szervezés területén.

Cégcsoportunk történetének legfontosabb állomásai:

1987 - Megalakul vállalkozásunk első pillére, a STUDENT Diákszövetkezet. Sokszínű tevékenységi körünkből egyes szakmai feladatokat ellátó üzletágak idővel önálló vállalkozásokká fejlődnek.

1992 - A STUDENT akkori vezetősége létrehozza a Budapesti Piac ingyenes reklámújságot, amelynek terjesztését a STUDENT Diákszövetkezet végzi.

1993 - Megalakul a STUDENT Szakkönyvüzlet Kft, amely több felsőoktatási intézmény jegyzet- és tankönyvellátását biztosítja.

1994 - Reklámanyag-terjesztéssel foglalkozó üzletágunk önállósodik; létrejön a DM Hungary Kft, amely a diákok mellett több mint 100 főállású munkatárs bevonásával végzi az ingyenes reklámanyagok terjesztését.

1998 - A nyereményakciók, piackutatások és boltfelmérések lebonyolítását végző üzletág továbbfejlesztésével megalakul a STUDENT Marketing és Promóciós Kft.

1999 - Új irodába költözünk, ahol a 2000 óta éves szinten több mint 100 nyereményakció sorsolását bonyolítjuk le.

2002 - Tagjaink között üdvözöljük a 20.000. diákmunka-vállalót.

2004 - A STUDENT Diákszövetkezet és a Marketing és Promóciós Kft. együttes árbevétele 2001-2004 között minden évben meghaladja az 500 millió Ft-ot.

2008 - A STUDENT Diákszövetkezet neve a jogszabályi előírásoknak megfelelően STUDENT Iskolaszövetkezetre változik

2010 - Vállalkozásunk tovább bővül és új irodába költözik.

2011 - A STUDENT Marketing és Promóciós Kft. átalakul A4C Marketing Kft-vé. Az átalakulás során a cég megújult arculattal és kibővült tevékenységi körrel, de változatlan csapattal és szolgáltatási filozófiával áll ügyfelei és a diákok rendelkezésére.

Kedves Diákunk!

A megszokott ügyfélfogadási idővel (h-cs: 10-12;14-16, p: 10-12;14-15) várunk Titeket!
Szerződéskötésre/ügyintézésre a továbbiakban személyesen, időpont foglalás után van lehetőségetek a diakmunka@student.hu email címen, valamint +361 456 7456, +3630 456 7456 telefonszámokon!

Köszönjük együttműködéseteket!
A Student Csapata