STUDENT Szolgáltató Iskolaszövetkezet Közgyűlést tart

Hamarosan passzív státuszú hallgatók is dolgozhatnak az Iskolaszövetkezeten keresztül
2015-04-13
Adóbevallás!
2015-05-19

STUDENT Szolgáltató Iskolaszövetkezet Közgyűlést tart

studentbanneridőpont: 2015. május 12-én, kedden 16.00 óra helyszín: a Szövetkezet székhelye (1092 Budapest, Bakáts tér 2., bejárat a Bakáts utca 5-7 felől)

Kedves Tagtársunk!

Ezennel tájékoztatunk, hogy Szövetkezetünk (a STUDENT Szolgáltató Iskolaszövetkezet) ez évi rendes Közgyűlését 2015. május 12-én, kedden 16.00 órakor tartjuk.

A Közgyűlés helyszíne: a Szövetkezet székhelye (1092 Budapest, Bakáts tér 2., bejárat a Bakáts utca 5-7 felől)

Tervezett napirend:

1. Az Igazgatóság beszámolója a 2014-es gazdasági évről.

2. A Felügyelő Bizottság beszámolója a 2014-es évről.

3. A 2014. évi mérleg elfogadása.

4. Igazgatóság elnökének és tagjainak megválasztása, és díjazásuk megállapítása

5. Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztása, díjazásuk megállapítása

6. Könyvvizsgáló megválasztása, és díjazásának megállapítása

7. Új nevelési-oktatási intézményi tagság elfogadása

8. Az az új, egységes szerkezetbe foglalt alapszabály elfogadása

9. Az új Ptk. szerint továbbműködés elfogadása

10. Egyebek, aktualitások, információk

A Közgyűlés az 1-7. napirendi pontok tekintetében Szövetkezet tagjainak 50%-ának jelenléte mellett határozatképes. Az esetleges határozatképtelenség esetén a 2015. május 12-én, kedden 16.30 órára a Közgyűlés székhelyére összehívott Közgyűlés, azonos napirendi pontok tekintetében, a megjelentek számától függetlenül határozatképes

Az Alapszabály elfogadásához és az új Ptk. szerinti továbbműködés elfogadásához (8.,9, napirendi pont), viszont a teljes tagság 50%-ának +1 főnek kell a Közgyűlésen jelen lennie. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőség szerint a soron következő Közgyűlésen minden tag – valamilyen módon – képviseltesse magát.

A képviseletnek két módja van:

·       személyesen részt veszel a Közgyűlésen

·       képviselő útján

A képviselő útján történő részvételre a Szövetkezeti Törvény ad lehetőséget. A jogszabály alapján nem lehet képviselő az igazgatóság és a felügyelőbizottság elnöke vagy tagja, továbbá a könyvvizsgáló. A meghatalmazást közokirattal vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal (2 tanúval) kell igazolni. Egy képviselő a közgyűlésen több tag képviseletére is jogosult, de az egy képviselő által képviselt tagok száma nem haladhatja meg a szövetkezeti tagok tíz százalékát.

Ha ilyen módon szeretnél „részt venni” a Közgyűlésen, kérlek töltsd ki a mellékelt „Képviseleti Meghatalmazás” c. nyomtatványt.

Természetesen meghatalmazhatsz bárkit (nem csak Tagtársadat), hogy helyetted részt vegyen a Közgyűlésen, de ha nem találsz ilyet, akkor az irodában dolgozók közül is meghatalmazhatod a Neked szimpatikus munkatársaink egyikét.

A Képviseleti meghatalmazást itt tudod letölteni:

https://student.hu/diakmunka/letoltheto-dokumentumok/

Kérjük, hogy a kitöltött nyomtatványt legkésőbb a Közgyűlés időpontjáig személyesen vagy postai úton juttasd vissza az irodába ( a szövetkezet székhelyére).

Fontos, hogy ha időközben úgy döntenél, hogy mégis személyesen veszel részt a Közgyűlésen, a meghatalmazásodat, a Közgyűlés időpontjáig személyesen az irodában, bármikor szabadon visszavonhatod.

Köszönjük, hogy felelősen döntesz a közgyűlési részvétel kérdésében.

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj bátran az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársainkhoz!

Üdvözlettel

Szijj György

elnök